Vaarbotel zondag op radio 5

By / 25th september, 2014 / Geen categorie / Off

Op zondag 28 september zijn wij te gast in het EO radioprogramma ‚Een Goede Zondag’. In dit programma krijgen wij de kans om iets te vertellen over ons varende bestaan, ons geloof, de Muskathlon van Florianne en de redenen voor het beginnen met ons Vaarbotel. ‚Een Goede Zondag’ is een programma met gospel-, praise-, en worshipmuziek en een gesprek. Verder hoort u wetenswaardigheden over de natuur, gezondheid en relaties. De presentatie is in handen van Yvonne Sprunken en het programma wordt elke zondagmorgen uitgezonden van 06:02 – 08:00 uur op NPO Radio 5. Of op Radio Religiosa van 7:00 uur tot 9:00 uur.

Vaarbotel, nieuwe commerciële dienst van Kruijt-Snoek v.o.f.

By / 29th maart, 2014 / Geen categorie / Geen reacties

Na verschillende en herhaalde verzoeken van bekenden en onbekenden zijn wij begonnen met een meevaarmogelijkheid in onze voorwoning. Speciaal voor mensen die de wereld van de binnenvaart van binnenuit willen meemaken. Meerdere keren hebben we mensen doorverwezen naar de passagiersvaart, maar vaak kwam dan toch terug dat ze dat nu juist niet wilden. Maar dat ze juist op zoek waren naar het varende leven zoals dat in de binnenvaart geleefd wordt.

Lees meer

Inkomsten Vaarbotel bestemd voor Muskathlon

By / 29th maart, 2014 / Geen categorie / Geen reacties

Florianne is naast manlief Peter de fulltime schippersvrouw met alle benodigde papieren om zelfstandig met het schip te mogen varen. Daarnaast heeft zij een diep verlangen in haar hart om verschil te maken voor de mensen in haar omgeving. Te beginnen bij haar gezin, maar ook daarbuiten. Ver daarbuiten. In 2015 wil ze gaan deelnemen aan de Muskathlon 2015 in Uganda.

Lees meer

Nieuwe website Vaarbotel online!

By / 29th maart, 2014 / Geen categorie / Geen reacties

Om ons vaarbotel goed op de kaart te krijgen en duidelijk te maken wat de mogelijkheden zijn heeft Howcom voor ons een prachtige website gebouwd waar u alle informatie kan vinden die u moet weten voor u besluit mee te varen met ons.

Lees meer