By / 29th maart, 2014 / Geen categorie / Geen reacties

Na verschillende en herhaalde verzoeken van bekenden en onbekenden zijn wij begonnen met een meevaarmogelijkheid in onze voorwoning. Speciaal voor mensen die de wereld van de binnenvaart van binnenuit willen meemaken. Meerdere keren hebben we mensen doorverwezen naar de passagiersvaart, maar vaak kwam dan toch terug dat ze dat nu juist niet wilden. Maar dat ze juist op zoek waren naar het varende leven zoals dat in de binnenvaart geleefd wordt.

Onze voorwoning staat een deel van het jaar leeg, en in die zin is het niet eens zo onlogisch om hier de mogelijkheid ter beschikking te stellen voor de geïnteresseerden. Indien u op zoek bent naar een vaartocht, met onderweg uitgebreide mogelijkheden leuke plaatsen te bezoeken, dan verwijzen wij u alsnog naar de passagiersvaart. Wilt u gewoon eens weten hoe het leven aan boord van een binnenvaartschip reilt en zeilt, dan bent u van harte welkom! We hebben een middelgroot binnenvaartschip met een groot vaargebied. Ons zwaartepunt ligt in het vervoer tussen Nederland en Duitsland.