By / 29th maart, 2014 / Geen categorie / Geen reacties

Florianne is naast manlief Peter de fulltime schippersvrouw met alle benodigde papieren om zelfstandig met het schip te mogen varen. Daarnaast heeft zij een diep verlangen in haar hart om verschil te maken voor de mensen in haar omgeving. Te beginnen bij haar gezin, maar ook daarbuiten. Ver daarbuiten. In 2015 wil ze gaan deelnemen aan de Muskathlon 2015 in Uganda.

Florianne gaat in Uganda 120 kilometer fietsen. Met deze prestatie wil ze geld inzamelen voor de kinderen van Uganda die via het programma van de transparante organisatie Compassion worden geholpen. Ook probeert ze geld in te zamelen via haar webshop www.flori-gifttogive.nl  waarin ze haar eigengemaakte cadeautjes verkoopt.En de winst uit het vaarbotel gaat ook naar dit doel. Dus uw meebeleven van de wondere wereld die binnenvaart heet komt nog ten goede aan het goede doel ook!